DP sahaya inmeye hazırlanıyor
 Yapılan kongrede, Kocaeli’nin 4 MKYK üyesinden biri olan ve 46. Sırada seçilen Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh, Ankara toplantısından sonra sahaya ineceklerini söyledi. Çoruh, referandum ve 18 madde belli olduktan sonra fiili olarak çalıştıklarını ifade ederek, ‘’Bire bir ya da küçük çaplı toplantılarla neden ‘’Hayır’’ dediğimizi anlattık. Biz DP olarak tek başına yönetime, parlementonun adeta yok edilmesine, yargının ele geçirilmesine, yasa çıkartma, yürütme ve canı istediğinde de meclisi feshetme yetkisine, tüm gücün tek bir kişiye verilmesine karşıyız. Vatandaşlarımız halen daha 18 maddenin açılımını bilmiyor, anlattıktan sonra bize hak vermeye başlıyorlar’’ dedi.

Cemil Çoruh, Ankara toplantısından sonra belirlenecek çalışma programına göre sahaya kalabalık guruplar halinde ineceklerini, miting, geniş çaplı toplantılar, broşür dağıtımı, ev toplantıları ile halka gerçekleri anlatacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817