DP World'de nakliyeciler isyan etti
 Alınan bilgi ve iddialara göre, liman içinde yaşanan olayda, tırlarını bir an önce boşaltıp, ya da malzemesini alarak çıkmak isteyen nakliyeciler, işlemin uzaması ve sabaha kalması üzerine eylem başlattılar. Tır ve kamyonlarını iskeleye çekerek, korna çalmaya başlayan sürücülerin eylemi, polisin çağrılmasıyla yapılan görüşmelerden sonra bitirildi.

Birkaç gündür var

Liman çevresinde oturan mahalle sakinleri, korna çalma olayının birkaç gündür yaşandığını ve rahatsız olduklarını belirtiyorlar. Konunun, bugün yapılacak olan Körfez belediye Meclisi’nde de gündeme alınacağı ve gürültü için belediyenin önlem almasının isteneceği belirtiliyor.

Mahalle sakinleri, gelen tırlara yükleme ve boşaltma yapılamadığı için araçların mahalle aralarına park edildiğini, güvenliklerinin tehlikeye düştüğünü de belirtiyorlar.

100 araçlık park var

DP World Liman yetkililerinin daha önce verdikleri bilgilerde, içerde 100 araçlık park yeri olduklarını belirtmişlerdi. Randevu sistemiyle çalışan limanda, yoldaki gecikmeler, ya da içerde zamanında yükleme yapılamaması gibi nedenlerle beklemeler yaşanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817