banner2779
banner2752
banner2750

DR. ERCAN YAMAN, "ŞENER  KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYORUM"

Şener Söğüt kardeşimi tebrik ediyorum. Bundan sonra; yıllardır savunmaktan onur duyduğum, birlikte siyaset yapmaktan şeref duyduğum, Sayın Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 seçimlerinde ilk turda % 50+1 olarak koyduğu hedefi gerçekleştirmek, 2023 ve 2071 vizyonunu gerçekleştirmeye katkı vermek için, gece-gündüz demeden, var gücümle çalışacağım, teşkilatımın emrindeyim. Hiç bir zaman makam-mevki peşinde olmadım. Biz milletimize hizmet etmek için bu davaya baş koymuş neferleriz. Çünkü Ak Parti benim inancımı, duygularımı, ideallerimi temsil eden partidir, hatta benim davamdır. Dava şuuru bilinciyle, ümmetin selameti için üzerime düşen her türlü göreve hazırım.

Aday adaylığım sürecinde, teşkilat mensuplarımızın, delegelerimizin, partili ve partisiz tüm halkımızın, şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve teveccühe, teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen büyüklerime, STK temsilcilerine, aday adayı kardeşlerime ve yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

14 Ekim’de yapacağımız 6. Olağan kongremizin, Ak parti ailemize, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini, Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Saygı ve Hürmetlerimi sunuyorum.

Dr. Ercan YAMAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751