DR. ŞAHİN TALUS ANKARA’DA
 Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, Yerel  Yönetimler Başkanı Ersin Küçükateş ve İnsan Hakları Başkanı Sinan Erol,  5. Yerel Yönetimler Şurası için Ankarada’ydı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın "Gençlik ve Belediye" temalı proje yarışması’nda Kılavuz Gençlik Modeli ile En İyi Gençlik Projesi ödülü aldığı şurada, İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ta Karaosmanoğlu’nun yanındaydı.

TALUS : “Çok verimli geçen bir sempozyumdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de böyle bir organizasyonda ödül alması ilimiz açısından çok onurlandırdı. Bu bağlamda öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, gençliğimize yaptıkları hizmetlerden dolayı ödül alan tüm belediye başkanlarımızı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817