Dr. Şefik Postalcıoğlu anıldı
 Geçtiğimiz yıl aile dostları ile birlikte gittiği ve iftar yaptığı Seka Park’ta kalp krizi geçirerek Kadir gecesi hayatını kaybeden değerli insan, mesleğindeki başarısının yanında kentin sosyal hayatında sevilen Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Başkanı, Kocaeli Afyonkarahisar Derneği Başkanı, Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi, Kocaeli Tabipler Odası Üst Kurul Delegesi ve eski Başhekim Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, ailesi ve dostları tarafından Bahçecik Damlar Kabristanında Kabri başında anıldı.

Prof. Dr. Bülent Coşkun, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. H. İbrahim Kahraman, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, eski Genç Kocaeliler Derneği Başkanı Hüseyin Erol, Türk Telekom Genel Müdürlerinden İbrahim Hakkı Alptürk, Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar, eğitimci Zekai Kahyaoğlu, eski Bahçecik Belediye Başkanı İbrahim Gençer, Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer emekli Albay Mehmet Erdem, Dr. Postalcıoğlu ile ilgili hatıra ve değerlendirmelerini aktardılar. Aile adına İsmail Orhan Postalcıoğlu konuştu babası ile ilgili kısa hatıraları dile getirerek, gelenlere teşekkür etti.

İzmit Fevziye Camii Müezzin Kayyumu Ahmet Görgün Küçük, Şerif Hüseyin Ayaz ve Bahçecik Damlar Camii İmam Hatibi Hüseyin Çakır, Tebareke ve Yasin okudu. Duasını da Dr. M. Şefik Postalcıoğlu ve bütün ebediye uğurlananlar için emekli Kocaeli İl Müftüsü Hikmet Kutlu yaptı.

Sabah saat 09.00’da başlayan programa; Dr. Postalcıoğlu’nun eşi Zeynep Postalcıoğlu ve oğlu İsmail Orhan Postalcıoğlu ev sahipliği yaparken; Kavakcılık Enstitüsü Müdürü Dr. Faruk Şakir Özay, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, KBB Protokol Sorumlusu Yüksel Özdemir, Damlar Camii Derneği Başkanı Muhammer Kırdemir, Av. Bülent Kocaata, Ecz. Selçuk Arslan, Tersane emeklisi Hasan Yılman, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka, Körfez Esnaf Odası Başkanı Nihat Gökbayrak, Sakarya Otokar çalışanı Cem Küçük, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Petrolcü Orhan Çakar, İnşaat Mühendisi Rıza Güven Usta, emekli İSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Musa Ordu, Diş Hekimi Ömer Erdal, Yeminli Tercüman Cemal Barış, Yalova Üniversitesi Öğreti Görevlisi Yunus Özen, Ferhat Bursalıoğlu, Celal Kılıç, Diş Hekimi Yaşar Benlidayı, Sadettin Şahin, Talha Özdemir, Tekstilci İşadamı Serhat Duyar ve çok sayıda seveni katıldı.

Duygulu anların yaşandığı anma toplantısında, dua sonrası ikramlar yapıldı ve ziyaret rahmet dilekleri ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817