Dr. Talip Emiroğlu: "Öğretmeden Kimseyi Göndermeyeceğim"

YÖK’ün 30 Mart’ta yaptığı açıklamaya istinaden üniversiteler devam zorunluluğu aramaksızın hibrit eğitime başladı ancak sınavların da çevrim içi yapılmasıyla yüz yüze gerçekleştirilen derslere katılım beklenenden düşük oldu. Konuyla ilgili KOSTÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Talip Emiroğlu, Twitter hesabı üzerinden öğrencilere seslendi.

“KOSTÜ öğrencilerinin yüzde 65’i Kocaeli ve çevresinde oturmasına rağmen derslere yüz yüze katılmıyor”

Açıklamasına “Üzülüyorum… Hem de çok üzülüyorum” sözleriyle başlayan Dr. Emiroğlu, KOSTÜ öğrencilerinin yüzde 65’inin Kocaeli ve çevresinde ikamet etmesine rağmen yüz yüze eğitimi tercih etmediklerini belirterek “Nisan başından beri yüz yüze derslerimiz devam ediyor, her şey hazır. Ama kampüste derse gelmiyorlar. Maalesef her sınıfta üç beş öğrenciyle ders yapılıyor. Online devam edeceklermiş. Niye, sınavı da online olmak için mi? Tek tek kontrol ettim, online derslere de giren çok az. Hayal kırıklığı içerisindeyim. Amacınız bir şeyler öğrenmeden diploma almak mı?” dedi.

“Öğretmeden kimseyi göndermeyeceğim buradan.”

Dr. Emiroğlu, “Tamam deprem oldu, tatil oldu, motivasyonunuz dağıldı. Hepimiz etkilendik ancak toparlanmamız lazım. Gelin şu okula” sözleriyle KOSTÜ öğrencilerine yüz yüze eğitime katılım çağrısında bulundu.

Öğrencilerin nitelikli eğitim alabilmesi için kararlılığını vurgulayan Dr. Emiroğlu, “Kusura bakmayın, öğretmeden kimseyi göndermeyeceğim buradan. Özellikle o uygulama derslerini bilfiil tamamlayacaksınız. İster şimdi ister yarın. Tercih sizin. Gözlerinizden öperim” ifadelerine yer verdi.

Tweet Linki: https://twitter.com/talipemiroglu/status/1656698231135391744

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.