DUALAR MUSTAFA EFE İÇİN OKUNDU

Vefatının 18. Gününde Kur’an Tilavetleri okunarak anılan Mustafa Efe’nin Mevlid’ine kalabalık katılım oldu. KTO büyük salonda düzenlenen Mevlid’e, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, KTO Başkan Vekili Sedat Zımba, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, daire amirleri, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetimi, SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve yönetimi, AKP ilçe yönetimi, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar ve mahalle muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları, KTO tüm meclis üyeleri, yönetim ve komiteler ile ilçedeki dernek ve STK başkan ve yönetimleri, kalabalık sayıda oda üyesi, Efe ailesi ve yakınları katıldılar.

Mustafa Efe’nin dualarla ve Kur’an Tilavetleri ile anıldığı Mevlid-i Şerif’te İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan ile birlikte 4 din görevlisi Kur’anlar okundu ve daha sonra da dualar edildi. Mevlid-i Şerif okunduktan sonra katılan konuklara hazırlanan ikramlar ve aşure sunuldu. Mevlid-i Şerif sırasında yapılan konuşmalar da duygusal anlar yaşandı.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817