Dualar Şehidimiz Emre Kaan Arlı İçin

Şaban Arlı’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Siirt'in Pervari ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın seneyi devriyesi dolayısıyla Mevlid-i Şerif okundu. Kahraman şehidimizin aramızdan ayrılışının üçüncü yılı dolayısıyla gerçekleşen Mevlid-i Şerif programı Arlı ailesinin Yenikent Mahallesi Şehit Öğretmen Erkan Aydın Caddesi No: 35 adresindeki evinde yapıldı. İlçe Müftüsü Mecit Amil ve müftülük görevlilerince okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Şehit Emre Kaan Arlı ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Şehidimizin babası Şaban Arlı da yaptığı konuşmada, “Mevlidimize katılan herkesten Allah razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek daim eylesin” dedi.

Baba Evinde Mevlid-i Şerif  Okundu

Derinceli şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın baba evinde gerçekleşen okumaya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, şehit aileleri, muharip gaziler, şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817