DUBAİLİ İŞ ADAMINDAN KOTO'YA ZİYARET

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Dubaili işadamı Abdurrahman Al Khafani ve beraberindeki şirket yöneticilerini ağırladı. Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen, Hasan Kanca, Meclis Üyesi İbrahim Atalay ile KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak’ın da yer aldığı ziyarette, Al Khafani şirketi ile ilgili bilgi vererek, Kocaeli’de hayata geçirmek istediği yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

KOTO’DAN ÖNERİ

Hali hazırda İran’da yatırımları bulunan Eelafy Grup’un; kablosuz, şehirler, hatta ülkeler arası hizmet verebilen akıllı ev sistemleri geliştirdiğini ifade eden Al Khafani, Türkiye üzerinden dünyaya açılma hedeflerinin bulunduğunu vurguladı. Bu amaçla Kocaeli’de akıllı ev sistemleri üreten ve geliştiren 200 istihdam kapasiteli tesis kurmak üzere çalışmalar yürüttüklerini belirten Dubaili işadamı Al Khafani, Başkan Bulut ve KOTO heyetinden yer önerileri aldı.

DOĞA DOSTU OLMASI ÖNEMLİ

Kocaeli’nin daha da kalkınması adına, özellikle doğa dostu ve yüzü yenilikçi teknolojilere dönük yatırımlara her zaman destek olacaklarını Başkan Bulut, “Kocaeli, gerek coğrafi konumu, gerekse yatırımcı dostu olması sebebiyle, Türkiye üzerinden dünyaya açılmak isteyen firmalar için cazibe merkezi konumundadır. Başta doğa dostu olması ve yüksek teknolojili ürünler hayata geçirmesi kaidesiyle, yatırımlara desteklerimiz sürecektir. Al Khafani’ye de Kocaeli’yi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret, yatırımla ilgili detayların görüşüleceği ikinci bir toplantının düzenlenmesi kararıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817