Duble Yol Tadında...

Körfez Belediyesi’nin ilçe genelindeki yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda ilçe halkı yapılması yönünde talepte bulunduğu Yarımca sahil bölgesindeki yol tamamen yenilendi.

Belediye ekiplerinin çalışmaları sonucunda baştan sona elden geçirilen yol artık araç ve yaya geçişleri için daha güvenli hale geldi.

DUBLE YOL GİBİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de yakından ilgilendiği bizzat talimat vererek takibini yaptığı çalışma ile ilgili yol adeta duble yol güvenliğine kavuştu. Bölgede yapılan altyapı çalışması sonrası deforme olan Yarımca sahilindeki yolun tamamında sıcak asfalt serim işleminin gerçekleştirilmesi vatandaşların da takdirini kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817