Düğününe 10 gün kala Ölüm haberi geldi

Alınan bilgi ve iddialara göre, Körfez ilçesi Güney Mahallesinde ikamet eden ve şoförlük yaptığı öğrenilen Recai Akyıldız ile Fatma Akyıldız’ın tek çocukları olan Çağatay Akyıldız(27), arkadaşları  ile birlikte sohbet ettiği sırada aniden fenalaştı. Arkadaşları Çağatay’ı alarak  hemen özel bir hastaneye götürdü.  10 gün sonra yapılacak düğünü için davetiye dağıttığı öğrenilen talihsiz genç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan Çağatay Akyıldız’ın cenazesi otopsi için kaldırıldığı İzmit Asri Mezarlık morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Ölümü ile herkesi yasa boğan gencin Cenazesi, Tütünçiftlik Merkez Camiinde bugün(Cuma) kılınacak  öğle namazı sonrası  İlimtepe Mezarlığında toprağa verilecek.Öte yandan Çağatay’ın kesin ölüm nedeni,  Adli Tıp Kurumundan gelecek raporla netlik kazanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817