banner2779
banner2752
banner2750

“Dümbüldek Suyu Derince’ye kazandırılacak”
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, seçim vaatleri arasında yer alan Dümbüldek Suyu’nun Derince’ye ve ekonomiye kazandırılması noktasında, Karagöllü’ye giderek incelemelerde bulundu

 Projeleri uygulamaya başladı

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Ali Haydar Bulut, yoğun ziyaretçi trafiğinin ardından projeleri bir bir hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde İshakçılar’a bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Bulut, burada bulunan Karagöllü Mahallesi’ndeki Dümbüldek Suyu mevkiine de giderek son durumu yerinde inceledi. Beraberinde AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Derince Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Yıldız, Fahrettin Karakoyun ve muhtarlarla birlikte bölgeye giden Başkan Bulut, burada seçim vaatleri arasında da yer alan Dümbüldek Suyu’nun bulunduğu alanda bir takım incelemelerde bulundu.

 Derince ekonomisine katkı

Başkan Bulut, Derince’ye bağlı Karagöllü Mahallesi’nde yer alan ve böbrek taşlarından tansiyona, prostat başlangıcından jinekolojik rahatsızlıklara kadar her derde deva olan Dümbüldek Suyu’nun Derince’ye kazandırılması noktasında bir takım çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Burada yetkililerden bölgeye olan ilgi ve suyun durumu hakkında bilgi alan Başkan Bulut, gerekli incelemelerin yapılmasının ardından talebe göre bu mevkide yapılacak konaklama ve sosyal alanlarla bölgeye gelen vatandaşların Derince ekonomisine katkıda bulunabileceğini ifade etti. Başkan Bulut, yeterli potansiyelin olması halinde Dümbüldek Suyu’nun Çenesuyu A.Ş. bünyesinde üretilip, işletilebileceğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751