DÜN ÇAKILAN DOLARDA BU SABAH...

Serbest piyasada dolar/TL kuru 2,8265 liradan alıcı bulurken, euro 3,2260 liradan el değiştiriyor. Kapalıçarşı'da gram altın 114,15 liradan, çeyrek altın ise 186,60 liradan satılıyor. 


ASYA BORSALARI PRİM YAPTI

Asya borsaları bugün Japon piyasaları öncülüğünde yükselirken, dolardaki değer kaybından dolayı ham petrol gibi emtia ürünleri yükseldi.

Japonya dışındaki Asya Pasifik borsalarını kapsayan MSCI endeksi yüzde 0.4 yükselirken, Cuma günü iki ayın en düşük seviyesine gerileyen Japon Nikkei endeksi de erken saatlerdeki kayıplarından toparlanarak yüzde 1'in üzerinde artış kaydetti.

Japon piyasasında en çok son dönemlerde değer kaybeden banka hisseleri gibi hisseler talep gördü.
Japonya'daki bu artışlara rağmen yüksek seviyelerde izleyen yen bir endişe kaynağı olmaya devam etti.

ABD BORSALARI KAYIPTA

ABD'de ise yatırımcıların çok parlak geçmesini beklemediği bilanço sezonunun gelmesiyle beraber Wall Street dün düşüşlerle kapandı.

Dow Jones yüzde 0.12 gerileyerek 17,556.41 puandan, S&P 500 yüzde 0.27 düşerek 2,041.99 puandan ve Nasdaq endeksi de yüzde 0.36 kayıpla 4,833.40 puandan kapandı.


kaynak: habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817