banner2779
banner2752
banner2750

Dünya Çevre Günü Gebze'de Kutlanacak
 
DOLU DOLU PROGRAM
Dünya Çevre Günü, Gebze’de düzenlenecek bir dizi etkinlikle dolu dolu kutlanacak. Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü 4 gün sürecek bir dizi etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Çevre bilincini geliştirmek, çevre duyarlılığı için farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak 3 Haziran Pazartesi günü 50. Yıl Chrysler Orta Okulu’nda TÜBİTAK-MAM araştırmacısı Sönmez Dağlı’nın konuşmacı olarak katılacağı Çevre İçin Eğitim konulu bir konferans ve GEKAP açık hava sergisi düzenlenecek. Saat 10.00’da başlayacak bu etkinliklerin ardından 4 Haziran Salı günü ise ÇAGET koşucularının Eskihisar’daki ‘Çevre İçin Koşu’ etkinliğinin ardından geleneksel kahvaltı programı düzenleyecek. Çevre koşusu saat 09.00’da başlayacak.
ÇEVRE BİLİNCİ İÇİN
5 Haziran Dünya Çevre Günü olan Salı günü ise saat 10.00’da başlayacak çevre yürüyüşü Gebze Kent Meydanı’nda sona erecek. Meydanda düzenlenecek Dünya Çevre Günü Şenlikleri’nde çevre için jimnastik, müzik ve geri dönüşüm kostüm şovun ardından, çevre duyarlılığına dikkat çekmek adına düzenlenene yarışmalarda dereceye girenlere öğrencilere hediyeleri ilçe protokolü tarafından takdim edilecek. Çevre duyarlılığı ve bilincini arttırmak amacıyla düzenlenecek etkinliklere Gebzeli hemşerilerini davet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Daha temiz bir çevreye sahip olmanın yolu çevreye duyarlı olmaktan geçiyor. Bu bilincin yerleşmesiyle daha temiz bir çevre için atılacak daha büyük adımların temelini oluşturacağız” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751