Dünya çocuklarından evrensel barış ve kardeşlik mesajı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından “Bilim ve Çocuk” temasıyla 22-24 Nisan tarihleri arasında Kocaeli Bilim Merkezinde düzenlenecek olan 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için ilimizde bulunan misafir yabancı ülke çocukları Bilim Merkezi’nde bir etkinlik gerçekleştirdi. “Büyük Resim” projesi ismiyle hazırlanan organizasyonda dünya çocukları hep birlikte resim yaparak dünyaya bir mesaj verecek.

 

BİR BÜTÜNÜN PARÇASIYIZ

Dünyanın çeşitli ülkelerinden ilimize 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’ne katılmak için gelen çocuklar ve Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan Uluslararası Öğrenci Biriminden gençler, birlikte resim boya etkinliği yaptı. Birbirinden ayrı olarak boyanan parçalar, 23 Nisan Cumartesi günü 18.00-22.00 saatlerinde Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılacak Gala Programında birleştirilerek; ortaya büyük bir resim çıkacak. Gala Programında ortaya çıkacak büyük resim ise sürpriz. Herkesin bir bütünün parçası olduğu temasıyla resim yapan yabancı ülke çocukları; dünyaya birlik, beraberlik barış ve kardeşlik mesajı verecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817