banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DÜNYA JUDO FEDERASYONU BAŞKANI VİZER’DEN KAĞITSPOR’A ÖVGÜ

Dünya Judo Grand Prix müsabakaları için Samsun’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Uluslararası Judo Federasyonu Başkanı Marius Vizer ile bir araya geldi. Aynı zamanda Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy’un da bulunduğu ziyarette, judonun üst düzey temsilcileri, Büyükşehir Kağıtspor’un judoda olduğu gibi amatör sporlara verdiği desteğin, uluslararası müsabakalardaki başarıları ile kendini gösterdiğinin altını çizdi.

 

OKUMUŞ, GRAND PRİX MÜSABAKALARINI TAKİP ETTİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Büyükşehir Kağıtsporlu sporcuların da yer aldığı Samsun’da gerçekleşen Dünya Judo Grand Prix müsabakalarını takip etti. Olimpiyat kotasını belirleyecek uluslararası mücadeleler esnasında Kağıtsporlu sporcuları yalnız bırakmayan Genel Sekreter Okumuş, Uluslararası Judo Federasyonu Başkanı Marius Vizer ile de buluştu. Vizer, Büyükşehir Belediyesi’nin judoya verdiği desteğin son birkaç yılda arttığını ifade etti.

 

BAŞARI GRAFİĞİ HER YIL ARTTI

Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’ın da bulunduğu buluşmada, Uluslararası Judo Federasyonu Başkanı Marius Vizer, Türkiye’de judo sporunun her geçen yıl başarı grafiğinin arttığını belirtti. Vizer, bu başarının bir benzerini Kocaeli’nde de gözlemlediklerini ifade ederek Samsun’da düzenlenen Dünya Judo Grand Prix müsabakalarının Kocaeli’nde de gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

 

GELECEĞE YATIRIM

Spora ve sporcuya verilen desteği gençlere dolayısıyla geleceğe yapılan yatırım olarak gördüklerini açıklayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, bu doğrultuda hizmetlerini sürdürdüklerini ifade etti. Okumuş, Büyükşehir Kağıtspor’un sadece judoya değil birçok amatör spora katkı sağlayarak Türkiye’deki sporun gelişimine katkıda bulunduklarını ifade etti.

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826