banner2779
banner2752
banner2750

DÜNYA ŞAMPİYONU KARTEPE’DEN

Portekiz'de düzenlenen Down Sendromlular Dünya Judo Şampiyonası'na katılan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu sporcuları madalyalarla yurda döndü. T21 kategorisinde altın madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor sporcusu Kartepeli Doğukan Coşar (23) babası Mehmet Coşar ile birlikte Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ı ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Kocaman “Dünya Judo Şampiyonu Kartepemizin gururu Doğukan Coşar kardeşimi gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

  

DOĞUKAN İLE GURUR DUYUYORUM

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dünya Judo Şampiyonu Coşar, Belediye Başkanı Kocaman’a madalyasını taktı. Ziyarette Doğukan Coşar'ın babası Mehmet Coşar, "On sporcu ile gidilen şampiyona da T23 kategorisinde 81 kiloda Talha Ahmet Erdem (24), T21 kategorisinde Doğukan Coşar (23) altın madalya kazandı. T21 kategorisinde Mehmet Can Topal (20) gümüş madalya kazandı. Çocuğumuz böyle bir başarı getirdiği için gururlu ve mutluyuz” dedi.  

HARİKA DUYGU YAŞADIK YAŞATTIK

Sözlerinin devamında Coşar “Hem ülkemiz için hem de ilimiz için gurur duyuyoruz. Bu sevinçlerin en güzelidir. Hocası ve arkadaşlarıyla beraber haftanın 3 günü devamlı antrenman yaptılar. Sürekli beraber gidip geldik, sporun peşini bırakmadı. Böyle bir başarıyı sporcularımızdan bekliyorduk. Portekiz'de sporcularımızı gördükleri zaman 'Türkler süper' demişler ve korkmuşlar. Doğukan'ı antrenmanlarda gördükleri zaman şaşırmışlar. Harika bir duygu yaşadık ve yaşattık" ifadelerini kullandı.

KOCAMAN COŞAR’I TEBRİK ETTİ

Her zaman sporculara destek verdiklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Özellikle Down Sendromlu sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırmaktadır. Kartepemiz sporcu bakımından çok zengin bir potansiyeli vardır. Sporcularımızın başarıları ilçemizi gururlandırmasının yanı sıra tanıtımına da büyük katkı vermektedir. Kartepe Acısu Mahallesi’nde ikamet eden Doğukan Coşar’ı tebrik ediyorum, bundan sonra ki hayatında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751