Dünya teknolojisindeki değişim Rüzgarı Körfez’de de başladı
 Bir dünya markası olan Beko ürünlerindeki, dünya teknolojisine ayak uyduran hızlı gelişmenin rüzgarı Körfez’de de esmeye başladı. İlçede, 5 bin metrekarelik alanda mobilya, beyaz eşya ve elektronik eşya dalında eşsiz hizmet veren Alkanlar Mağazaları’nın bir bölümü olan bayide yeni teknoloji ürünleri, uygun fiyatlarla halka sunuluyor.

Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi’nde Petrolcüler İş Hanı’nda  yer alan Beko Körfez Bayii, yeni sezon ürünler, elektronik, elektrik ve beyaz eşya sınıfında teknolojinin  son harikası kabul edilen modellerle halka hizmete devam ediyor. Vitrin ve ürün kataloğunu yenileyen bayi, özellikle Beko’nun televizyon, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, elektrikli küçük ev aletlerinde en çok tutulan ve hepsi de teknolojide en son modelleri yansıtan çeşitleriyle Körfez halkını bekliyor.

‘’Değişimin heyecanı tüm dünyada aynı’’ sloganıyla, bayide  halka sunulan ürünlerin dünyanın her köşesindeki Beko ürünleriyle aynı özellikte olduğu yansıtılıyor. Başaran Alkan tarafından çalıştırılan Beko Körfez Bayii’nde, Körfez halkı için özel kampanyalar ve ödeme koşullarının da mevcut olduğu belirtilirken, teknolojiyi yakından takip eden meraklıların ve yeni bir televizyon, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırına ihtiyacı olanların bu fırsatları kaçırmaması öneriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817