Dünya Yemek Yapma Şampiyonu Karamürsel'den

Bolu Mengen Aşçılık Okulunu birincilikle bitiren Serhat Meci 6 yaşında kek yaparak mutfakla tanıştığını belirterek “Yemek yapmak benim için farklı bir sanat, malzemeleri hazırlamak, pişirmek ve sunmaktan zevk alıyorum” dedi.

Türkiye’ye birkaç gün önce geldiğini ve bu süre içerisinde Bolu Mengen’de Aşçılar Anadolu Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Ortadoğu Mutfak Konferansına konuşmacı olarak katılacağını açıklayan Serhat Meci önümüzdeki hafta Katar’a geri döneceğini söyledi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kendisini dayısı Nedim Çetin ile birlikte ziyaret eden Serhat Meci’yi tebrik ederek, kendisiyle gurur duyduklarını, başarılarını her zaman destekleyeceğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817