DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Darıca Sevgi Parkı ve Kandıra Namazgah Deresi havzasında yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşlerine katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, yürüyüşün en sağlıklı ve en kolay yapılabilecek spor olduğunu ifade etti.

 

DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ

Başkan Karaosmanoğlu, Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Darıca Sevgi Parkı ve Kandıra Namazgah Deresi havzasında yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşlerinde spor severlerle bir araya geldi. Sağlıklı yaşamın temel taşlarından birisinin spor yapmak olduğunu, yürüyüşün de en kolay spor dallarından biri olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak kent genelinde kilometrelerce yürüyüş yolu yaptık, yeni traking parkurları açtık’’ hatırlatmasını yaptı.

 

DOĞAYA SÜLÜN SALINDI

Sağlıklı yaşam yürüyüşlerinde kentin dört bir köşesinden gelenlerin tanışma ve kaynaşma olanağı bulduğuna da değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Okullara yaptığımız spor salonlarıyla, bahçesi müsait olan okullara kurduğumuz basketbol ve voleybol sahalarıyla, kentin her köşesine taşıdığımız spor aletleriyle Kocaeli’nde spor yapmayan hiç kimse kalmasın istiyoruz’’ şeklinde konuştu. Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, Kandıra’da doğaya sülün saldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817