DÜNYACA ÜNLÜ HAFIZ SADIEN’DEN İZMİTLİLERE KUR’AN ZİYAFETİ
 Etkinliği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Öztürk, Belediye Başkan Yardımcı Ayhan Acar ve vatandaşlar birlikte izledi.

İzmit'te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sadien, Türklerin Kur'an-ı Kerim dinlemeyi ve okumayı çok sevdiklerini, özellikle gençlerin Kur'an-ı Kerim okumasının, dinlemesinin ve onu sevmelerinin çok önemli olduğunu belirtti.

 

Etkinlikte bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kuran’ı Kerim ziyafetiyle güzel bir ramazan akşamı yaşadıklarını söyledi. Doğan, "Bu kadar güzel seslerden sonra söyleyecek bir şey bulamıyorum. Hocalarımızın ağzına sağlık. Çok güzel bir ramazan gecesi oldu. Bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Doğan, ramazanda yapılacak en güzel şeyin Kur'an-ı Kerim dinlemek, okumak ve Kuran'ın emrettiği şekilde yaşamak olduğunu söyledi.

Gecenin sonunda Başkan Doğan Hafız Abdurrahman Sadien’e teşekkür ederek, hediyeler verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817