banner2779
banner2752
banner2750

DÜNYADA ADI KONULMAMIŞ BİR HAÇLI SEFERİ YAŞANIYOR
 AK Parti  Körfez İlçe 73. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Ankara’da çalışmaları olan Bakan Fikri Işık, Milletvekilleri, Suruç’a gitmeye hazırlanan İl Başkanı ve toplantısı olduğu belirtilen Büyükşehir Belediye Başkanı katılmadılar. Toplantının başlangıcında gelen mahalle temsilcileri, yönetim ve konuklara, İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri verildi ve bunların ara karneler olduğu söylendi.

Katılımın kalabalık olduğu toplantıda, İlimtepe’ye yapılması düşünüldüğü söylenen çöp fabrikası nedeniyle görüşmek ve konuşmaları dinlemek üzere Körfez İlçe Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar ve muhtarlar da salonda yer aldılar.  Muhtarların salona, toplantıya katılması beklenen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüşmek için geldikleri, bunun gerçekleşmemesi üzerine de ayrıldıkları öğrenildi.

‘’Üniversitelerimiz başarılı değil’’

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Badem, AK Parti  ile yasal yollarla uğraşamayanların gayri meşru yöntemler denediklerini belirterek, ‘’Yüzde 52 oyla ve ilk kez halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı’nı indirmek isteyen guruplar var. Akademisyenler, imzaladıkları metnin altını okusalar bu işe yanaşmazlardı. Resmen örgüt deklerasyonuna imza attılar, Allah müstahakınızı versin, onların kafalarının içi karanlık. Diyarbakır’da vatandaş hem PKK’dan, hem de HDP’den bıkmış, devletine güveniyor. Az kaldı, İnşallah yakında terör bitecek. Merak ettim ve üniversitelerimizin durumunu araştırdım. Dünya genelinde ilk 500 üniversite içinde bizden sonlarda yer alan 4 üniversite var. Bunun nedeni akademisyenlerin gerçek görevleriyle uğraşmamalarından kaynaklanıyor. Araştırmamda üniversitelerimizin durumunun iyi olmadığını gördüm’’ dedi.

Kürsüye çıkarak çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı İsmail Baran, parti teşkilatının çok başarılı olduğunu ve kendilerine teşekkür ettiğini belirttikten sonra, ‘’Yeniden Osmanlı torunu olduğumuzu haykırmanın zamanı geldi. Hedefte Suriye veya Irak yok, Türkiye var. Bakın ABD’ye, düşman olduğu İran’la dost haline geldi. 206 yılında Hacı Osman Mahallesi’ndeki fakültenin inşaatına başlayacağız, 2017-18 sezonunda eğitim başlayacak. İlimpark, İlimtepe Kültür Merkezi, ilçedeki diğer kültür merkezleri ve kapalı pazarlar bu yıl başlayacak. Muhtarlarımızın buraya çöp fabrikası için geldiklerini biliyorum. Modern toplumlarda çöp bir sorun. İzaydaş’ın şu anda kullandığı alan 2.5 yıl sonra doluyor ve yeni yer gerekiyor. Yeni bir çöp fabrikasına ihtiyaç var ve Kocaeli’de 5-6 noktada araştırmalar yapıldı. Halen hazırda kesinleşen bir şey yok, büyüklerimizin halkın zararına olan bir şeye imza atacaklarını sanmıyorum. Dünyada adı konulmamış bir haçlı seferi yaşanıyor ve mazlumlara elini yalnızca Türkiye uzatıyor. Sokaklardaki Suriyelilere kötü davranmayın, onları şikayet ediyorlar, yardımlaşalım ve o duruma düşmemek için dua edelim’’ dedi.

Konuşmaların ardından, çalışmaları nedeniyle İsmail Baran’a, İlçe Başkanı’na, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı’na, 36 mahalle başkanına teşekkür plaketi verildi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751