DÜNYA'NIN GÖZÜ KOCAELİDE OLACAK
 Kocaeli’de gerçekleşecek olan K-1 Dünya Kick Box Şampiyonası için basın toplantısı gerçekleşti. Organizasyonu gerçekleştirecek olan Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, “müsabakalar 214 ülkeden canlı yayınlanacak” dedi.


Akmis Grup iştiraki olan Akalp Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek olan organizasyon için İzmit’te bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Basın toplantısına Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp ve Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Karaalp, Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Akalp Organizasyon koordinatörü Vedat Akbulut, müsabakalarda ringe çıkacak olan bazı sporcular ve basın mensupları katıldı. K-1 Dünya Şampiyonu Remiy Bonjasi ve Peter Arts’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Mix Fight Gala Kickboxing gecesi hakkında bilgi veren Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi  Karaalp, , “ Biz Akmis grup olarak turizm ve taşıma  sektörü dışında işlerimiz var. Bu şehrin insanı olmamız nedeniyle kentimizde çeşitli organizasyonlar yapmayı planlıyoruz.  Bu fikir Vedat Hocadan çıktı. Vedat Bey karate de Dünya şampiyonu. Ortak bir proje yapma fikriyle bize geldiler. Konuyla ilgili araştırma yaptık ve proje haline getirdik” dedi.


“BİLET GELİRLERİ ŞEHİT AİLELERİNE”

Sözlerine şöyle devam eden Ruhi Karaalp, “Nasip olursa 24 Eylül’de Şehit Recep Topaloğlu stadında sanatçı Murat Dalkılıç’ın konseriyle başlayacak heyecanlı bir gece yaşayacağız. Ülkemiz zor süreçten geçiyor. Bu gecenin şehre renk katmasını istiyoruz. Şehrimizde sanayinin dışında organizasyonlar da olmalı. Gelirin belirli bir kısmı ile şehit ailelerine destek olacağız. Biz bu konuda maddi bir beklenti içerisine girmedik” dedi.


DÜNYA’NIN GÖZÜ KOCAELİ’DE OLACAK

Ruhi Karaalp açıklamalarının devamında, “Türkiye’nin ve dünyanın gözü o gece Kocaeli de olacak. Orhan Ayan da yorumlarıyla geceye renk katacak. Yine televizyon programıyla tanınan Avatar Atakan bizimle olacak. Bütün protokol üyelerini milletvekillerini geceye bekliyoruz. 5 bin kişi kapasiteli stadı doldurmayı planlıyoruz. Gelirlerimizle de bir nebze de olsa yaraya merhem olmayı amaçlıyoruz. Biletler biletix’te satışa sunuldu yine o gece kapıda satış yapılacak.


AMACIMIZ KOCAELİ’Yİ TANITMAK

Bu organizasyonların devamının geleceğini müjdeleyen Karaalp, “Seneye daha kapsamlı programlar yapmayı hedefliyoruz. Amacımız burada terörün olmadığını sosyal ve kültürel faaliyetlerin olduğunu dünyaya duyurmak. Biz İzmitliyiz. Amacımız Kocaeli’yi tanıtmak.Gerçekleşecek olan  gecede 18 sporcu ile 9 müsabaka olacak ve 214 ülke de canlı yayınlanacak. Turizm sektörü hem ülkemizde hem de kentimizde zor durumda. O gece ile hem ülkemizi hem de şehrimizi tanıtmış olacağız.  Gelen sporcuları Grand Körfez Otelde(Eski Kocaeli Spor Tesisleri) ağırlayacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı. Gerçekleşen basın toplantısının ardından basın mensupları Akmis Grup yöneticileri ve sporcular birlikte fotoğraf çektirdi.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817