DÜNYANIN KAHVE ÇEŞİTLERİ BURADA
 Dünyada içilen kahve çeşitlerinin, her damak tadına uygun olarak hazırlandığı ve kahvenin her çeşidinin, soğuk ve sıcak olarak ikram edildiği Kahve Tiryakisi, yarımca’ya ve Körfez’e yeni bir tad kazandırdı. Kars-Ardahan –Iğdır Vakfı Başkanı yener Cimşit ve yeğeni Şener Karkili tarafından hizmete açılan işyerinde, dünya kahve çeşitleri, yöresel kahveler, soğuk kahveler, Türk kahvesi, sıkma meyve suları, dünya mutfağından yemek çeşitleri, pizza, tost, sabah kahvaltısı, çorba ve makarna çeşitleri müşteriye sunulan menüler içinde yer alıyor.

Konsepti ve bol menü çeşidi ile iddialı olarak sektörde devreye giren Kahve Tiryakisi, 10 gün önce açılmış olmasına rağmen, şimdiden Körfez dışından da kahve müdavimlerinin uğrak noktası haline geldi. 5 personeli ve geniş mekanı ile toplu davet ve kahve buluşmalarına da hizmet vermeye hazır olan işyerinin sloganı olarak da, ‘’Bir kahve içmeye bekleriz’’ oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817