banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

“Dur” İhtarına Uymayan Motosikletten Uyuşturucu Çıktı

Edinilen bilgilere göre, Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında, bir motosikletteki iki şahıs “Dur” ihtarına uymadı. Motosikletle kaçmaya çalışan şahıslar kovalamaca neticesinde yakalandı. Motosiklette bulunan sürücü R.Ç.’nin ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etmek veya bulundurmak ve kullanmak’ suçundan arandığı tespit edildi. Sürücü R.Ç. ve beraberindeki N.M. isimli şahısın üstlerinde ve motosiklette arama yapıldı.

Motosiklette yapılan aramalarda bulunan pipetler içerisinde 4,2 gram metanfetamin, 4 gram metanfetamin, bir şeffaf poşete sarılı halde 5,5 gram metanfetamin ve alüminyum folyoya sarılı 1,8 gram kokain ele geçirildi. Motosikletteki şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826