Durağıma dokunma kampanyası

Durağın kalkmasını istemeyen bölge sakinleri, esnaf ve vatandaşlar imza kampanyası başlattılar. ‘’Durağıma dokunma ‘’ sloganıyla başlatılan imza kampanyasında toplanan imzaların, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ve UKOME’ye iletileceği belirtildi.

Tütünçiftlik merkezde yer alan ve her gün binlerce yolcunun minibüslere, işçilerin servislere binerken kullandığı durağın kaldırılmasını istemeyen bölge sakinleri, imza kampanyasını 3 gün devam ettirecekler. Kapalı durakla ilgili kesin kararın 29 Mayıs’ta yapılacak olan ulaşımla ilgili toplantıda alınacağı belirtiliyor.

Bu arada, durağın yıkımı, yol yapımı ve otopark nedeniyle yaşanan sıkıntılardan sonra bölgede gerginlik oluşurken, Körfez Zabıtası sık sık çevrede denetim turları atmaya başladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817