DURAKTA BEKLERKEN BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI..!

Alınan bilgi ve iddialara göre akşam saat 18 sıralarında Aynı mahallede oturan ve ailesi yurt dışında olan Yakup A. adlı şahıs elinde bıçakla Mahalle Muhtarlığı önündeki durağa geldi.
Bir süre burada bekledikten sonra durakta bekleyen vatandaşlara saldıran şahıs Hakan Demiray adlı genci bıçakla yaraladı.
Yaralı genç önce vatandaşlar tarafından alınıp bir kahvehanede müdahale edildikten sonra olay yerine gelen ambulansla sağlık ekiplieri tarafından Derince Eğitim  ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Saldırgan genç ise olay sonrasında yürüyerek uzaklaştı sağlık sorunları olduğu söylenen gencin birkaç gün önce de Bağdat Caddesi Bağdat Cami yanındaki bir berber dükkanının camlarını kırdığı öğrenildi olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817