Durulsan, Teknik Müdürü için toplandı.
 Körfez’de kurulu bulunan Durulsan Makine LPG Çelik Konstriksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi personeli, düzenlediği yemekte,  Teknik Müdürü Erhan Göçer’in hem yaş gününü kutladı, hem de bir ay sonra yerine getireceği vatani görevi için uğurlama yaptılar.

İzmit’te Marina’da düzenlenen yemeği, Durulsan Şirketi organize ederken, yaklaşık 30 kişilik personel gurubu davete katıldı. ASnlamlı yemekte, balık çeşitleri ikram edilirken, Teknik Müdür Erhan Göçer arkadaşlarının doğum gününü kutlaması ve vatani görevinde başarılar dilemesi üzerine duygulu anlar yaşadı.

Erhan Göçer, Amerika’da düzenlenen ve firmanın da katılacağı fuardan döndükten sonra vatani görevini kısa dönem asker olarak yapmak üzere belirlenen kışlaya hareket edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817