Duyar; Egemenlik
 Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar’ı ziyaret etti.


Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün Kocaeli Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar’ı BBP İl Binasında ziyaret etti. Ziyarette BBP İl Yöneticileri Şenol Karamus ve Kadir Engin, BBP Derince İlçe Başkanı İbrahim Tomal da hazır bulundu.

BBP Kocaeli İl Başkanı Duyar Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak başladı."Haksız bir dava uğruna sultanlık yapacağıma, gerekirse haklı davada tek başıma yürürüm"
diyen şehit liderimiz, kurucu liderimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Duyar; Büyük Birlik Partisi hep ben varım dedi.

 Milletin inancının ayaklar altına alındığı, korku imparatorluğunun sineleri daraltıp el ve ayakları bağladığı, cesaretleri kırdığı dönemlerde, "Büyük Birlik Partisi" kadroları hep adanmışlığın gereğini yaptı."Ben varım!" dedi. Azerbaycan’da, Bosna'da, Kosova'da, Çeçenistan'da, Kırım'da, Doğu Türkistan’da, Bulgaristan'da, Batı Trakya'da, Irak'ta, Türkmen illerinde, Filistin'de, Pakistan'da…

kocaeli

Egemenlik "Namus"tur ve onun gibi ya vardır, ya yoktur:"Bir kısmı" diye bir şeyi kabul etmez. Bizim üzerimizde, atalarımızın hakları ve onlara karşı sorumluluklarımız vardır. Onlara ihanet edemeyiz.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün; Allah şehadetini kabul etsin

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlunun yakın dostu olan Çeçenistan davasının önde gelen şahsiyetlerinden Medet Ünlü, bir silsile sonucu Türkiyede öldürülen Çeçenlerin şu an için sonuncusudur. Allah şehadetini kabul etsin dedi.

Duyar Tüzün’e Tablo Hediye etti
 

Kocaeli BBP İl Başkanı Serhat Duyar Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün’e ziyaretin anısına Çanakkale Şehitlerini konu alan tablo hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817