banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Duyar ; İdam Cezası Tam Zamanı

BBP İl Binasında yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısına İl Başkanı Serhat Duyar  İl Sekreteri Mehmet Çiftçi İl Muhasibi Şenol Karamus İl Teşkilat Sorumlusu İsmet Yıldırım İl Gençlik Kolu Başkanı Mesut ceylan İl Kadın Kolları Başkanı Tuba Türkmen  İzmit İlçe Başkanı Mehmet Demir Darıca İlçe Başkanı Recep Uçar Baş iskele Başkanı  Niyazi Çakır İl Seçim Koordinasyon Komisyonu Başkanı Av. Şeref Gönenli Kadir Engin  Hasan İpek katıldı.

Duyar, konuşmasına Siirt'te helikopter kazasında şehit olan askerlere rahmet dileyerek başladı.

Bugüne kadar hiçbir Pkk militanının idam edilmediğini vurgulayan Duyar, idam cezasının var olduğu dönemlerde de idamın kullanılmadığını ifade etti. Büyük Birlik Partisi olarak mutlaka idam cezasının getirilmesini istediklerini dile getiren Duyar, bu cezanın 2 durum için uygulanmasını istediklerini söyleyerek, "Pkk'lı teröristler için ve küçük yaştaki çocukları kaçırıp namusunu kirletip, sonra da onları öldürenler için idam cezasının mutlaka geri getirilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Siyasi idamdan yana olmadıklarını belirten Duyar, "Biz kimin için idam istediğimizi açıkça belirttik" şeklinde konuştu.

"AÇLIK GREVLERİ TAMAMEN BİR ŞOVA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ"


Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Duyar, açlık grevlerinin İslam düşünce felsefesi içerisinde olmadığı söyleyerek, açlık grevlerinin PKK’nın ve BDP eş başkanlarının emriyle gerçekleştirildiğini dile getirdi. Açlık grevlerinin tamamen bir şova dönüştürüldüğünü iddia eden Duyar, bir gazete haberine göre TBMM İnsan Hakları Komisyon Üyeleri'nin cezaevlerinde yaptığı incelemeye göre, 53 günü aşan süre içerisinde bir tutuklunun iki kilo aldığını bildirdi.

Duyar;’’ Biz kimsenin talepleri karşısında boyun eğecek millet değiliz. Sözde siyasi parti talimat veriyor ve var olan hukuk buna karşılık uygulanmıyor’’ dedi.

Toplantının sonunda İzmit İlçenin ve Darıca İlçenin çalışmalarına hız verilmesi kararı verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826