Duyar: “Karaosmanoğlu Yanlıştan Dönmüştür”

 

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yerel seçimler için çalışma yapacak SKM başkanı Sedat Ayhan kamuoyuna takdim edildi. İl Başkanı Serhat Duyar ayrıca gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Duyar: “Karaosmanoğlu Yanlıştan Dönmüştür”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kent Konut’un Erenler-Cedit bölgesinde yaptıracağı Tuana Evleri nedeniyle Ulu Camiyi yıkacaktı. Cami cemaati ve Dernek Yöneticileriyle bir araya geldik. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızda şiddetle Ulu Caminin yıkılmasına karşı çıkıyordu. KBB ısrarla Ulu Camini yıkılıp yerine yenisinin yapılacağını söylüyorlardı.Biz bu projede revizyona gidilmesini önerdik. Şükürler olsun ki dün Kocaeli Büyükşehir Meclisi aldığı kararla yanlıştan dönmüştür. Tuana Evleri projesinde revizyona gidilmiştir.Dün o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sevincini paylaştık. Çocuklar gibi mutlu olmuşlardı. KBB İbrahim Karaosmanoğluna o günlerde ; “makamlar gelip geçicidir, tarihe cami yıkan başkan olarak mı geçmek istiyorsun diye sormuştum”. Şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinin Projede revizyon yapılma kararı bizleri ve milletimizi memnun etmiştir.

Milleti Bölmeyi Başardınız

Eylem,  yürüyüş, miting kimsenin canına malına kast etmeden herkesin demokratik hakkı. Vatanımızın, milletimizin varlığına ve birliğine gölge düşürmeden özgürce dile getirilmeli. Ama bu özgürlük inançlarımıza saldırı anlamına da gelmiyor. Sayın Başbakan, Sayenizde Halk Bölündü! Sayın Muhalefet Liderleri Sayenizde Halk Bölündü. Bir taraf Allahsız Kitapsız solcular oldu, Bir taraf şeriatçı yobaz Atatürk Düşmanı sağcılar oldu.

Bir Olalım Beraber Olalım

Uyan Ey Milletim. Biz size Bir olmayı Beraber olmayı vaad ediyoruz. Toplumu kamplaştıran, kutuplaştıranlara prim vermeyin. Ama bu kim olursa olsun. Sistemi öyle bir kilitlediler ki! Bugünlerin Birinci sorumlusu Ak Parti Hükümetidir. Yeni sivil Anayasayı yapmayacağınızı yapmak istemediğinizi çok önceden söylemiştik. Seçim yasasını ,Siyasi Partiler Kanununu değiştirmeyi taahhüt etmiştiniz. Kılınızı bile kıpırdatmadınız.

Polise Taş atan, Milletin Malına Kast eden Teröristtir

Şimdi diyorsunuz ki; pravakotor. Polise taş atan ,Molotof kokteyli atan, Milletin canına ve malına kast edenler Bal gibi teröristtir. Siz pkk nın şehir yapılanmalarını 4. Yargı paketi adı altında serbest bırakmadınız mı?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817