Duyar: “Makamlar gelip geçicidir
 
BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve İl yönetimi Bilecik'in Söğüt ilçesinde bu yıl 732'ncisi düzenlenen ''Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'' ne katıldı.
Her yıl Bilecik Söğüt ilçesinde düzenlenen ''Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri''nin bu yıl 732.si gerçekleştirildi.  BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, İl yöneticileri Niyazi Çakır ve Kadir Engin ile birlikte katıldı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin  de katıldığı şenlikler tören alanındaki Yörük Çadırına Türk Bayrağı’nın dikilmesiyle başladı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partililerle birlikte Hükümet Konağı önünden Ertuğrul Gazi'nin türbesine kadar yürüyüp burada dua etti.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Kocaeli İl başkanı Serhat Duyar ve partililer, merkezi Kocaeli’de bulunan Marmara Yörük Dernekler Federasyonu çadırını ziyaret etti. Burada ikramlar eşliğinde sohbet edildi.
Duyar: “Makamlar gelip geçicidir.”
BBP Kocaeli İl başkanı Serhat Duyar basına gönderdiği mesajında; Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nde tatsız bir olay yaşandığını belirtti.
Duyar: “İktidar partisi her zaman yaptığı gibi tahammülsüzlüğünü gösterdi. Önceden Bilecik Valiliği tarafından teyit edildiği halde Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye söz verilmemiştir. Genel başkanımızın konuşması iktidar partisi tarafından engellenmiştir.  Bu nedenle Başbakan Vekili Arınç, konuşmasını yapmak üzere kürsüye giderken, Genel Başkanımız Mustafa Destici töreni terk etmiştir. Biz de protokolde bulunan il başkanlarımızla ve yöneticilerimizle salonu terk ettik.
Koltuklar gelip geçicidir. Makamlar gelip geçicidir. Bugün iktidar olanlar, yarın iktidardan düşünce Söğüt’e gelmeyeceklerdir. Aynen daha önce iktidarda değilken gelmedikleri gibi.. Ama biz dün de buradaydık, bugün de buradayız Ve İnşallah her zaman burada olmaya devam edeceğiz.
Esas olan millettir. Kimse hoşgörü edebiyatı altında kin, düşmanlık ve hamaset duygularını gizlemeye çalışmasın. Daha Söğüt’ten çıkmadan burada söylediklerini ve okuduklarını unutanlar size sesleniyorum. Milletimiz sizi affetmeyecek”
BBP Kocaeli heyetinin akşam saatlerinde Kocaeli’de olması bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817