Duyar'dan Civelek'e Hacı Ziyareti
HELAL ÜYE SORUSU YANITSIZ KALDI
Sonrasında BBP İl Başkanlığı’na Serhat Duyar, atandığında ziyaretine gelen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’e kırmızı helikopter hediye etmiş ancak Civelek, hediyeyi alamadan gitmişti. Bunu hatırlatarak il başkanı Civelek’e neden almadığı sorulduğunda o konunun açılmamasını istedi. Bunun yanında BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın Pazar günü yaptığı üye katılım programındaki “Bizim üyeler helal üyelerdir” açıklamasına karşı yöneltilen soruya il başkanı Duyar, soruya cevap vermemekle yetindi.
 
ÜYELİK KONUSUNU CHP KADAR BÜYÜTMEYE GEREK YOK
Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan AKP il başkanı Civelek “Hacılığını koruyamam diye gidemeyenler var. Hac turistik bir gezi değil yapılması gereken kurallar var. Yaşlı insanlar belki namazı kıldıktan sonra güçleri yetmiyorlar. Herkesin gitmesini tavsiye ediyorum. Üyelik konusu açılmışken ise bizim üye kayıt bilgilerimiz Yargıtay dan geldi ve ismi iki partide geçen vatandaşların üyeliği düşürüldü. Bu konuyu CHP kadar büyütmenin bir anlamı yok.”dedi ve BBP il başkanı Duyar’a Kuran-ı Kerim hediye etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817