DUYARLI ÖĞRENCİLER KİTAP KAZANDI

İzmit Belediyesi’nin  geri dönüşüm çalışmalarına öğrenciler büyük destek oluyor. Belediyece başlatılan atık pil toplama kampanyasına Hızır Reis İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencisi Ayşenur Öztarar,Ulugazi İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencileri Çağla Çatak, Almina Bozkurt,Berk Alp Talha Baykara da destek olarak karşılığında hikaye kitabı kazandılar. Öğrenciler, topladıkları 240 adet  kullanılmış pili Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerine teslim ettiler. Öğrencilerin duyarlılığına teşekkür eden belediye yetkilileri,” Bir ay içinde 480 kilogram atık pil toplanarak bunların geri dönüşümü sağlanmıştır. Geri dönüşüm çalışmalarımızda öğrencilerin duyarlılığı büyüklere örnek olacak niteliktedir” dediler. Geri dönüşüm çalışmalarına destek olan öğrenciler de “ Çevre hepimizin. Daha  yaşanabilir bir gelecek için bu günden  çevremize sahip çıkmalı, atık pilleri, çöpe atmamalıyız. Çöpe atılan her pil çevre için büyük bir felaket demektir” şeklinde konuştular.

İlgililer, bir ay içinde geri dönüşüm  çalışmalarına destek olanlara 80 adet sinema bileti, 82 tane tiyatro bileti, 550 adet hikaye kitabı ve 75 adet fidan hediye edildiğini de söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.