DUYSİAD VE MRC HOLDİNGDEN BAŞİSKELE’YE DERMOTOLOJİK TESİS PROJESİ


Toplantıda konuşan dernek başkanı Ahmet Kızılöz, Başiskele’ye MRC Holding ile birlikte dermotolojik tesis kurmayı hedeflediklerini söyledi. 
Kısa adı DUYSİAD olan Dünya Yatırımcı ve Sanayici İşadamları Derneği olağan aylık toplantılarını Körfez Ticaret Odası Mustafa Efe Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Sanayinin gelişmesi için işadamları ile öğrencilerinin buluşmasını ve iş dünyasının tanıtımı amacıyla düzenlenen organizasyona Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, DUYSİAD Başkanı Ahmet Kızılöz, DUYSİAD Ortadoğu Bölge Sorumlusu Mark Majani, MRC Holdig Yönetim Kurulu Başkanı ve DUYSİAD İzmit Temsilcisi Mehmet Hüsamettin Örkmez, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ve çok sayıda işadamı katıldı. 
İşsizler ordusunu engellemek amacındayız
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan DUYSİAD Başkanı Ahmet Kızılöz, “Dernek olarak projesi olan öğrencilerimizin destekçisi olacağız. Üniversite öğrencilerimizi önemsiyor ve gençlik kollarımızın çalışmalarına ortak oluyoruz. Üniversite mezunu işsizler ordusu oluşmasını engellemek önemli amaçlarımızdandır. Derneğimizde din, dil, ırk, mezhep ve siyasi görüş farkı gözetmeksizin bir bütünlük içinde hareket ediyoruz. Gençler bu ülkenin geleceği, aydınlık yarınlarımızdır. Türkiye'de alanının en güçlü ve başarılı Sivil Toplum Kuruluşu yapmak amacındayız. Dünyada DUYSİAD’ın amacı Türk Ticaret Merkezi açmaktır.
Başiskele’ye dermotolojik tesis
Üyelerimiz arasından MRC Holding ve DUYSİAD olarak Kocaeli'deki projemiz 7 yıldızlı Başiskele’de dermatolojik tesis açmaktır. Bu tesisimiz 13 bin 600 metrekare arsa üzerine kurulacaktır. Toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Ardından söz alan MRC Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve DUYSİAD İzmit Temsilcisi Mehmet Hüsamettin Örkmez ise toplantıya katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek bundan sonraki aşamalarda Kocaeli’de daha geniş iş çevresine hitap edeceklerini ve faaliyetlerinin artacağını söyledi.
Ülke ekonomisi için faydalı olacaktır
Örkmez’in ardından konuşma yapan KTO Başkanı Sibel Moralı, “Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı gurur duyuyorum. DUYSİAD ile bundan sonraki aşamalarda da benzeri çalışmalar yapmak isteriz. Derneğin iş adamları ile Körfez’deki iş adamlarının da birlikte benzer faaliyetler içinde bulunması sevindirici olacaktır” dedi. Ardından söz alan Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, “DUYSİAD’ın ülke için önemli faaliyetler içinde olduğunu gördük. Uluslararası faaliyetler içinde olması ülkemizin ve işadamlarımızın başarısı olacaktır. Yabancı yatırımcıların bu dernek vasıtasıyla ülkemize gelmesi işadamlarımız ile karşılıklı tanışıp iş yapmaları ülke ekonomisi için de faydalı olacaktır. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817