DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI’NDAN DOĞAN’A ZİYARET

Fahri Çakır, 22.dönem milletvekili olarak Başkan Doğan ile birlikte çalıştıklarını hatırlatarak” Bizim kadim dostumuz olan Belediye Başkanımız ile birlikte TBMM’de görev yapıp önemli işler yapmıştık. Dostluğumuzu, arkadaşlığımız hiç ihmal etmedik. Kendisine nezaket ziyaretinde bulunduk. Milletvekilliği döneminde de çok çalışkan olan Nevzat Bey’in belediye başkanlığındaki örnek çalışmalarından gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Doğan da Çakır’a ziyaret için teşekkür ederek” Düzce, Bolu ve Sakarya milletvekilleri olarak o dönem yakın ilişki içindeydik. Makamların, mevkilerin bir gün gelip geçeceğini bilerek çalışıyoruz. Bu ziyaretler bizlere moral verdi. Ülke yararına projelerde karşılıklı görüş alış verişinde bulunmaktan büyük mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817