Düzceliler derneğine kavuştu


Protokolden yoğun ilgi

Başkanlığını Remzi Olgun’un yaptığı ve kısa bir süre önce kurulan Düzce Dibektaş Köyü ve Çevre Köyler Kültür ve Dayanışma Derneği, düzenlenen törenle yeni hizmet binasına kavuştu. İbni Sina Mahallesi Çavdar Caddesi No: 85 adresinde hizmet verecek olan Düzce Dibektaş Köyü ve Çevre Köyler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin hizmet binası açılış törenine protokol yoğun ilgi gösterdi.


Konuşmalar yapıldı

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, CHP İlçe Başkanı Hakan Savaş, MHP İlçe Başkanı Emin Şimşek, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek yöneticileri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde sırasıyla protokol üyeleri konuşmalar yaptı.


Yöresel ikramlarda bulunuldu

Protokol mensuplarının yaptığı konuşmaların ardından hep birlikte dualar edilip, kurdele kesilerek derneğin açılışı gerçekleştirildi. Dernek binasını gezen protokol üyeleri ve vatandaşlara ayrıca bölgeye özgü yöresel yemeklerden oluşan ikramlar gerçekleştirildi. Öte yandan 100’ün üzerinde üyesi bulunan Düzce Dibektaş Köyü ve Çevre Köyler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin hedefi bu sayıya kısa vadede iki yüze çıkarmak olarak açıklandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817