DYO’ya TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Teşekkür Sertifikası

Türkiye’nin en köklü boya üreticisi DYO, TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu tarafından çalışmaları titizlikle yürütülen ‘Sanayide Kadın Eli’ projesine katkı sunan sanayi kuruluşları arasında yer alarak, Kocaeli Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen törende teşekkür sertifikasına layık görüldü.

Kocaeli Sanayi Odası tarafından taktim edilen sertifikayı, DYO Boya Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş. adına İnsan Kaynakları Müdürü Sümer Özgen aldı.

Sanayide kadın istihdamını artırmak, gençlerin önünde sanayide rol model kadınların artmasını sağlamak ve sanayinin nitelikli istihdam ihtiyacına katkı sağlamak amacıyla yürütülen Sanayide Kadın Eli projesi kapsamında paydaşlar ile birlikte sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarına göre eğitim planı oluşturulup, kadınlara ve mesleki teknik liselerde okuyan kız öğrencilere bu alanlarda eğitim verilmesi, eğitimlerden sonra da istihdam edilmeleri sağlanacak.

TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu sanayideki kadın algısını değiştirmek ve sanayicilerimizin yetenekli, değerli, iyi elemanlar bulmasını sağlamak için Sanayide Kadın Eli ve Mesleğim Var Umudum Var projeleri faaliyetlerini sürdürüyor. Sürdürülebilir Kalkınmanın temel şartı olan toplumsal cinsiyet eşitliği bilincini sektöre yayan projeler ile kadınların daha yoğun biçimde sanayi sektöründe yer almasına katkı sağlanıyor. Web siteleri üzerinden alınan başvurular neticesinde ihtiyaç duyulan alanda mesleki eğitim kursları açılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817