E-KPSS KURSLARI BAŞLADI
 İzmit Belediyesi ile Nuh Çimento İş Okulu ortaklığında engellilere yönelik E-KPSS kursları başladı. Belediyenin Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi’nden verilen bilgiye göre, 24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan E-KPSS için çalışan zihinsel engelli vatandaşlara yönelik hafta sonu grubu oluşturuldu. Belsa B Blok 9.kattaki Engelli Meclisi’nde hafta sonları 09:30-13:30 saatleri arasında yarım gün şekilde düzenlenen kursun öğretmenliğini Derince Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nden eğitmen Yıldıray Kılıç yapıyor Derslerin keyifli geçtiğini söyleyen kursiyerler”  engelli dostu bir Belediye Başkanımız var. Bizlere her türlü desteği sağlayan Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu kurs sayesinde 24 Nisan’da yapılacak E-KPSS sınavında başarılı olacağımıza inanıyoruz” dediler.

Yetkililer, kursa katılmak isteyenlerin başvurularını kabul etmeye devam ettiklerini de ifade ederek” kursa katılmak isteyen engelli vatandaşlar, nüfus cüzdan fotokopisi, engelli raporu ve çalışma belgesi ile birlikte Belediyemiz Kültür Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri gibi 318 00 00-1448 numaralı telefondan da detaylı bilgi alabilirler” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817