Alim Erdemir ; İlçeme Hizmet Etmek İstiyorum...

ALİM ERDEMİR KİMDİR ?

1974 Bayburt’ta doğdu.
Eğitim;İlk ve orta tahsilini Bayburt’ta, Liseyi; İzmit İmam-Hatip Lisesi’nde,Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Adalet MSYO Hukuk Bölümü ve Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde,Yüksek Lisansını, Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında tamamladı.

Memuriyet hayatı;1997’de Körfez Belediyesi’nde başladığı kamu çalışma hayatına, 2000-2003 yıllarında İzmit Büyük Şehir Belediyesi,13 Yılı Pendik Belediyesi’nde olmak üzere;17 Yıl Müdürlük ve Danışmanlık yaptı.2016-2018 Yılları arası TBMM Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.İnşaat ve Sağlık alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yaptı.

Almanya , Hollanda, İsveç, İtalya ve Slovenya’da, yönetim ve organizasyon alanında inceleme ve kurumsal araştırmalar yaptı.Siyasete başladığı Refah Partisi ve Fazilet Partisi gençlik kollarında görevler aldı.Sivil Toplum çalışmalarına Milli Gençlik Vakfı’nın yönetim kurullarında başladı.Sivil Toplum Örgütlerine yönelik düzenlenen STK Akademisinde yöneticilik ve proje danışmanlığı yaptı.Halen Anadolu Bayburtlular Derneği Genel Başkanlığını yürütmektedir.

Değişik gazete ve dergilerde köşe yazarlığı ve radyo programcılığı yaptı.Savate Sporları Federasyonu temsilciliğiyle Uluslar arası spor etkinliklerine katıldı.  AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı Ak yolculuk;Kuruluşundan AK Partimizin etkinliklerine aralıksız katıldı. 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti İstanbul 1.Bölge 25 ve 26.Dönem Milletvekili Adayı oldu.

Kur’anda Devlet Ahlakı, Kamu yönetimlerinde Stratejik Planlama Süreçleri, Başarının Sırrı 7 T adlı eserleri yayınlandı.
Opr.Dr.Betül ERDEMİR’le evli, 2 Çocuk babası olup, Arapça ve İngilizce biliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817