banner2779
banner2752
banner2750

Efasane geri mi dönüyor?
GIYABINDA BAŞVURU YAPILMIŞTI

3 dönem İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bir dönem Kocaeli Milletvekilliği yapan,  CHP Genel Başkanlığına talip olan, 2004’de İstanbul Büyükşehir adayı gösterilen Sefa Sirmen’in İzmit Belediye Başkanlığına talip olacağını pek çok kişi aklından bile geçirmiyordu. CHP’de aday adaylığı başvurusu için son gün olan 2 Eylül Pazartesi günü akşamı saat 19.30’da İzmitli Muhtar Süleyman Şen, Sirmen adanı aday adaylığı başvuru dosyasını parti örgütüne teslim etmişti.

ÖN SEÇİM YARIŞINA GİRECEK

Sefa Sirmen, gıyabında yapılan aday adaylığı başvurusu için, ilk tepki olarak “Benden habersiz başvuru yapıldı. İzmit’e aday adayı değilim” demişti. Ancak bugün İzmit İlçe Başkanı Yıldırım ile birlikte yapacağı basın toplantısında , “Partim görev bekliyor. İzmit’i AKP’den kurtarmak için aday adaylığını kabul ediyorum” diyecek. Sirmen böylece, muhtemelen 13 Ekim’de üyelerle yapılacak ön seçimde, aralarında Hikmet Erenkaya’nın da bulunduğu 8 aday adayı ile İzmit adaylığı için yarışacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KÖKSAL YILDIZ 11 yıl önce

izmit yilarca sefa sirmenden ne çekti hangi yüzle izmitlinin yüzüne bakabilecekki onlardan oy istiyecek karaosmanoğlu varken hiçkimse yalandan kocaelide aday maday olmasin adam kocaelini modern çağdaş bir avurupa şehri yapti herkes memnun

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751