EFE, İLÇEDE ALT YAPIYA DİKKAT ÇEKTİ
 Körfez Ticaret Odası (KTO) Ağustos ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın Başkanlığında Oda meclis salonunda yapıldı.

Meclis Üyeleri, meslek komiteleri üyelerinin katılımı ile düzenlenen Meclis toplantısında Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler, akreditasyon çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verildi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gerçekleştirilen Marmara bölge toplantısı ve konsey toplantısında görüşülen önemli konular ve alınan kararlar hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi. Efe, konuşması devamında, “Özellikle yapılan teşvikler ve Kamu destekleri konusunda çalışmalar yapılması gerektiği yönünde görüşler bildirildi. Marmara bölge toplantısında ise, 70 Odanın başkanı ile bir araya geldik. Özellikle Trakya bölgesinde de liman konusunda önemli sorunlar var. İlçemiz de bir liman kenti. Limanlar yapılırken alt yapısı ile birlikte yapılmalı, bunda da belediyemize büyük görevler düşüyor.” dedi.

Efe, Ekonomiyi Değerlendirdi

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, ekonomik gelişmelere de değinerek, “ Türkiye'nin üst üste seçimlerden, istikrarı hedef alan farklı uğraşlardan her seferinde yara almadan daha da güçlenerek çıktı. Türkiye, 18 çeyrektir aralıksız büyüyor, bunu yaparken cari açık konusunda da ciddi bir düzelme oluyor. Bu yılın 50 milyar dolar cari açıkla tamamlanması beklenmekte, bu da milli gelirin yaklaşık yüzde 6,2'sine denk gelmektedir. Normal sınır olarak kabul edilen yüzde 5'e gittikçe yaklaşıyoruz.” dedi.

KTO, Gıda Fuarına Gezi düzenleyecek

KTO Ağustos ayı meclis toplantısında, 4 Eylül tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Gıda fuarına Oda olarak gezi düzenleneceği bilgisi de meclis üyeleri ile paylaşıldı.

KTO Ağustos ayı meclis toplantısı Meslek komitelerinin sunumları ve teklif temenniler ile sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817