Efe İletişim’i soyan 2 kişi, Yakalandı
 Körfez ticaret Odası Başkanı ve ilimizin tanınmış iş adamlarından olan Mustafa Efe’ye ait, Derince Denizciler Caddesi’nde yer alan telefon bayiini soyan hırsızlardan ikisi yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre İstanbul’dan geldikleri öğrenilen 5 kişilik gurup, inceleme yaptıktan sonra hedef olarak seçtikleri Efe İletişim’in camını kırıp, 2 dakikalık süre içinde soygunu gerçekleştirdiler ve yaklaşık 100 bin liralık telefon çalarak kaçtılar. Kamera görüntüleri yardımı ile 5 kişi olduklarını belirleyen polis, eldeki ip uçları ile çetenin iki elemanına ulaştı.

Başarılı takip sonrasında yakalanarak gözaltına alınan iki kişi sorgularından sonra adliyeye sevk edildi ve biri tutuklandı, diğerinin ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi. 3 zanlının ise kimliklerinin tespit edildiği ve arandıkları öğrenilirken, çalınan telefonların da yerlerinin tespit edilmeye çalışıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817