EFE: KOMŞULUK HAKKI İÇİN SÜRİYE’YE YARDIM VAKTİ
 Haber : Ala Cafer


 Körfez İlçe Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan İHH. bürosuna malzemeler teslim edildi.

Yarın Cuma Namazına müteakip Tütünçiftlik viyadük altından tırlar hareket edecek.

Malzeme yardım töreninde Esnar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe, Başkan Yardımcıları Zeki Kurtuluş, Mikail Saltabaş , Burhan Yarar ve Körfez İlçe İHH.yetkilileri hazır bulundu.

Törende kısa bir konuşma yapan Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe’’Suriye’de 5 yıldan beri devam eden saldırılarda yüz binlerce insan hayatını kaybetti, milyonlarca Suriyeli mülteci konumuna düştü. Ülke nüfusunun yarısı yaşadığı yerden ayrılmak zorunda kaldı.

Dünya ülkelerinin umursamadığı insanlık dramında, şehirler de haritadan silinmeye başladı. Körfez Ensar Vakfı olarak yaşanan bu insanlık dramına sessiz ve kayıtsız kalamazdık. Bu katliamdan etkilenen Suriyeli mazlumlar ve Bayır Bucaktaki Türkmen kardeşlerimiz için İHH  öncülüğünde yardım kampanyasına bizde katkıda bulunduk ’’dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817