banner2779
banner2752
banner2750

 Efe, “Kuzey Otobanın’dan Çıkış İstiyoruz”

Körfez Ticaret Odası (KTO) Ağustos ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın başkanlığında Oda meclis salonunda gerçekleştirildi. Efe;”Kuzey Anadolu Otoyolu projesinde Körfez İlçemize bağlantı yolunun verilmesi istedi”


Ahmet YARAR

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe Ağustos ayı meclis toplantısında, ilk olarak Mısır’da yaşanan darbe ve neticesinde yaşanan olayları, Suriye’de yaşanan olayları üzüntü ile takip ettiklerini, Mısır’ın en kısa sürede gerçek bir demokratik yönetime dönmesini temenni ettiklerini yönelik açıklama yaptıktan sonra ay içerisinde gerçekleşen faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Körfez Ticaret Odası TOBB Ticaret Konseyinde

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, TOBB’nin 69. Genel Kurulu ve beraberinde yapılan Başkanlık seçimleri hakkında da Meclis üyelerine bilgi verdikten sonra TOBB Ticaret Odaları Konseyinde Körfez Ticaret Odası’nı Konsey yönetiminde temsil edeceklerini açıklayarak, bu görevi kendilerine uygun gören TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ na da teşekkürlerini iletti.

KTO’ nda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Odamız işbirliği ile Eylül ayı içerisinde Odamızda 30 kişilik bir gruba Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek. 9 Gün boyunca sürecek eğitimle sertifika alacak girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin TL hibe ve 70 Bin TL faizsin krediye başvuru hakkına sahip olacaklar.” açıklamalarında bulundu.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, “Körfez Hepimizin”

Körfez İlçenin sorunlarını her fırsatta gündeme taşıdıklarını ve yaptıkları ziyaretlerde de dile getirmeye devam edeceklerine değinerek, “Kuzey Anadolu Otoyolu projesinde Körfez İlçemize bağlantı yolunun verilmesi sanayinin her geçen gün daha da çok geliştiği ve sanayi alanlarının genişlediği ilçemizin yararına olacaktır. Bu konuda bizler her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz.  Nakliye sektörünün yoğun olduğu, her geçen gün liman sayılarının arttığı ve konteynır depolama alanlarının genişlediği Körfez ilçeye bu bağlantı yolunun yapılması ilçenin trafik yükünü azaltacaktır. Körfez hepimizin.” açıklamalarında bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751