EFE'NİN YÖNETİMİ İLK İSTİFASINI MI  VERİYOR ?

Seçimler sırasında bir açıklama yapan KTO Başkanı Mustafa Efe, birçok komitede iki liste olmasına rağmen ekip olarak rahat bir seçime girdiklerini ve yönetiminden emin olduğunu vurgulamıştı. Ancak geride kalan seçimlerin ardından üyeler tarafından yönetimi eleştirilen Efe, bu eleştirilere sessiz kalmayı tercih etti.

Seçimlerin üzerinden daha çok az bir süre geçmesine rağmen Kırcı Ticaret sahibi Ahmet Kırcı’nın KTO Başkanı Mustafa Efe’ye seçimden kısa bir zaman sonra istifa dilekçesini verdiği ancak, Efe’nin bu dilekçeyi kabul etmediğini aldığımız duyumlar arasında.

İddiaya göre geçtiğimiz günlerde  Ahmet Kırcı istifa dilekçesini tekrar sunmuş. Diğer yönetim üyeleri ise Efe’nin sık sık Ahmet Kırcı’yı sert bir şekilde uyarmasından dolayı bu sıkıntının kaynaklandığını düşünüyor.

Yönetiminde kısa sürede boşluklar oluşmaya başlayan Efe, sessizliğini koruyacak mı ? Önümüzdeki günler neler gösterecek hep birlikte göreceğiz?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817