EFSANE  GERİ  DÖNDÜ
   Yapılacak olan Uluslar arası  şampiyonaya, Körfez Gençler birliği spor kulübünün sporcuları , 2014 ve 2015 yılının Türkiye  şampiyonu, Avrupa  ikincisi Taekwondo duayeni  Aşkın KAHVECİ, 2016 Türkiye Şampiyonu ve Taekwondo Poomse Dünya ikincisi Şevval YARAR  ve Özge SARPER, İlçemizi, İlimizi ve Ülkemizi temsil etmek için şampiyonaya günde çift idman yaparak hazırlanıyorlar Özge SARPER ve Şevval bu sene ilk defa gençler kategorisine geçtiler geçen sene  yıldızlarda, Türkiye şampiyonu olan Şevval YARAR , Gençlerde de  şampiyon olmak istiyor.
 

Efsane geri dönüyor

Taekwondo ve Kick Boks Teknik Direktörü Uluslar arası hakem Aşkın KAHVECİ yine sürpriz yaparak  uluslar arası müsabakaya sporcu, olarak katılacaktır. Kahveci bir açıklama yaparak "70 yaşında Türkiye Taekwondo tarihinde kortlara çıkan müsabık hiç olmadı. İlk olarak bu  şampiyonada ben yarışacağım inşallah başarılı olurum ve tarihe geçerim" dedi. Bizlerde bu örnek spor adamına başarılar diliyor  daha nice 70 yıllar, nice sporcular yetiştirmesini diliyoruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817