banner2779
banner2752
banner2750

EFSANE MÜDÜR VEDA TURLARINDA
 Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak’ tan KTO’ na Veda Ziyareti

Körfez İlçe Emniyet Müdürü olarak oldukça başarılı projelere imza atan Coşkun Opak, Filistin Polis Akademisi’ne Eğitim Danışmanı olarak göreve gidecek olması sebebiyle Körfez Ticaret Odası (KTO)’ na veda ziyaretinde bulundu.

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak’ı, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Recep Öztürk, Sedat Zımba, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Çağlayan, Şener Söğüt, Meclis Başkan Vekili Bilal Atak, katip üye Hamza Küpeli ve meclis üyesi Veysel Şenol’ in aralarında bulunduğu Oda yönetimi karşıladı.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Körfez İlçeye vermiş olduğu destekler için İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak’ a teşekkür ederek, “Körfez ilçemizde güven ve huzur ortamını sağladınız. Burada çalıştığını süre boyunca görevinizi ne kadar iyi yaptığınızı, mesleğinizi ne kadar çok sevdiğinizi gösterdiniz. Bundan sonraki görevlerinizde de başarılı olacağınıza inanıyoruz.” dedi.

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak ise veda ziyaretinde, göreve başladığı süreden itibaren Körfez ilçenin yüzde 90’lık bir başarı yakaladığına değinerek, “Körfez Ticaret Odası yöneticilerine görev süremde göstermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği hizmet olarak yine size döndü. Kimseyi geri çevirmedik, samimi olarak çalıştık. 12 ilçe arasında 1. sıraya geldik. Suç oranlarında yüzde 50 - 60 oranında bir azalma oldu. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olduk. Bu göreve gelecek arkadaşlarımızın da iyi hizmetler vermeye devam edeceğine inanıyorum.” açıklamalarında bulundu.  

Ziyaret sonrasında KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak’a Körfez ilçeye vermiş olduğu hizmetler için Oda adına teşekkür plaketi takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751