banner2752
banner2750
banner2776

Efsane Muhtar Kazım Elmas Kızını Evlendirdi

Kazım ve Melek Elmas’ın kızı Şirin Ezgi, Mehtap ve Hakan Seval çiftinin oğlu Burak ile hayatını birleştirdi.

Çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıydı.

İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas ve Melek Elmas’ın kızı Şirin Ezgi, Mehtap ve Hakan Seval çiftinin oğlu Burak ile Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan Salon Körfez’de düzenlenen nikah töreni ile hayatını birleştirdi.

Çiftin nikahını kıyan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ‘emaneti en iyi muhafaza edecek olana teslim etmek gerek’ diyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. Başkan Söğüt genç çifte bayrak ve Kuranı Kerim hediye etti.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

PANDEMİYE RAĞMEN ÇOK KALABALIKTI

Nikah törenine siyasiler, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli atıldı. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen nikah töreninde çiftin şahitleri arasında; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Selahattin Kabadayıoğlu, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk de yer aldı. Muhtar Elmas, katılan tüm misafirlerle yakından ilgilendi, tek tek teşekkür etti.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680