EFSANE MUHTARIN DUASINI  ALARAK BAŞLADI

Sipahiler Köyü’nde 2 dönem muhtarlık yapan Ahmet Asiltürk, 1993 yılına kadar bu görevi yaptı. 68 yaşındaki Ahmet Asiltürk, döneminde köylülerle çalışarak içme suyunu getirdi ve yaptığı çalışmalar sonrasında da Sipahiler girişine Örnek Köy tabelası astırdı.

25 yıl önce muhtarlığı devreden Ahmet Asiltürk, yaptığı çalışmalar nedeniyle de Efsane olarak anılıyor. Muhtar adayı olarak yola çıkan Murat Tezel, örnek aldığı eski muhtarın elini öpüp, hayır duasını aldıktan sonra saha çalışmalarına ve ev ziyaretlerine başladı.

Murat Tezel, köyde yapılması gereken çok hizmet olduğunu ve başta cami, okul, park, kanalizasyon, mezarlık bakımı olmak üzere uzun süredir hak edilen hizmetin getirilmediğini ifade ederek, “Yapılması çok kolay ama gayret isteyen bu hizmetleri köyüme getirerek yine bölgeye örnek olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817